De stichting

Stichting Duuves Mixed Music is een onafhankelijke stichting en zet zich in voor Duiven en de regio door het organiseren van diverse evenementen. Zo wordt er al vanaf 2017 jaarlijks het Jazz- & Bluesfestival georganiseerd op de derde zaterdag en zondag van augustus. Met de opbrengsten wil de stichting jaarlijks een maatschappelijk project uit de regio steunen.

Bestuur

Voorzitter: Edwin Tunnissen
Secretaris: Lisa Rutten
Penningmeester: Richard Rigter

Edwin

Edwin“Wat is er nou mooier dan een muziekfestival organiseren in je eigen woonplaats? Neem daarbij een groep enthousiaste muziekliefhebbers die alle het centrum meer willen laten bruisen en de basis is gelegd voor een succesvol evenement. Mijn muziekvoorkeur is breed en afhankelijk van het moment. Het voordeel van blues is dat het goed past bij de evenementen die wij organiseren. Wat twee jaar geleden begon als een amateuristisch idee is nu al uitgegroeid naar een aantal professionele evenementen die er mogen zijn. Het is fijn om deel uit te mogen maken van een club vrijwilligers die je energie geven.”

Lisa

Lisa“Al van jongs af aan ben ik met muziek bezig. Zelf speel ik al heel wat jaren dwarsfluit en saxofoon, waardoor ik al vroeg in aanraking kwam met klassieke en jazz muziek. Mijn muziekvoorkeur is dan ook zeer breed, eigenlijk vind ik alles mooi afhankelijk van mijn stemming. Ik vind het belangrijk dat er veel mensen van muziek kunnen genieten. Daarom heb ik besloten om mij hiervoor in te zetten als vrijwilliger bij de stichting.”

Richard

Richard"Helaas speel ik zelf geen instrument maar het kijken en luisteren naar een live optreden werkt altijd inspirerend. Door mijn collega Ben Aarntzen ben ik bekend geworden met blues en het organiseren van een blues festival. Nu de stichting in het leven is geroepen heb ik me opgeworpen als penningmeester. Dat gaat me makkelijker af dan een instrument bespelen."

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

PersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGLMBJansenDuivenBV.JPGBrasserieEenMooieDagVOF.JPGPeetersTrainingen.JPGwalravenwebwerk.pngtendonkelaar.pngRD_Business-logo_fc.jpgEurope_Seals_Logo_4.jpgACDENederlandBV.JPG
StichtingHOP.JPGViaVisual.JPGRossVideoGeluid.jpgMakro.JPGTitussport.pngLogo_Populus_6921_geheel_met_shaduw_28-6-2016-01.jpgSPCD.pngMitra.jpgDuiven_maakt_het_waar.pngWeijers_Verhuur.JPGSunna-Energie.JPGHeilbron.pngBas_Bedrijfskleding.JPGAdvieskring.JPGNotariaatDuivenWestervoort.JPGdelicious_drama_productions.jpgReezo.jpgDeOgtent.JPGHElsingaAdministratie.JPGProntoPrint.jpgMKB_Duiven.JPG
Top