De stichting

Stichting Duuves Mixed Music is een onafhankelijke stichting en zet zich in voor Duiven en de regio door het organiseren van diverse evenementen. Zo wordt er al vanaf 2017 jaarlijks het Jazz- & Bluesfestival georganiseerd op de derde zaterdag en zondag van augustus. Met de opbrengsten wil de stichting jaarlijks een maatschappelijk project uit de regio steunen.

Bestuur

Voorzitter: Peter Tromp
Secretaris: Frank de Ruiter
Penningmeester: Ron de Geus

Peter

“Als zoon van een musicus, dirigent en muziekleraar is muziek me met de paplepel ingegeven. In het begin van mijn jeugd kreeg ik dus veelal te maken met koor- en blaasmuziek, maar al snel werd mijn persoonlijke interesse gewekt door andere muziekstijlen; van Pop tot Soul,van Soul tot Rock en van Rock tot  Blues. Vaak ben ik danook zelf een enthousiaste bezoeker geweest van diverse popconcerten en muziekevenementen. Muziek ontspant, prikkelt de hersenen en geeft stemming aan je gevoel. Zo sluit ik zelf bijna dagelijks mijn avond af met voor mij ontspannende muziek. Graag zet ik me als vrijwilliger en voorzitter van deze stichting in om muziekevenementen te organiseren in de gemeente Duiven, waarbij je als bezoeker of liefhebber kunt genieten van de diverse muziekoptredens.”

Frank

Frank de Ruiter“Wat is er nou mooier dan muziek evenementen te organiseren? Mijn muziekvoorkeur is breed en niet gebonden aan enig genre. De ene keer een bluesconcert en de andere keer een tribute voor Johnny Cash. Ik kan ook enorm genieten van klassieke muziek. Zelf heb ik in een ver verleden een aantal jaren orgel gespeeld. Een instrument dat in de Hammond format vaak in bluesbands wordt gebruikt. Organiseren en verbinden zijn twee van mijn kernwaarden. Deze wil ik volop inzetten voor de inwoners van gemeente Duiven. Stichting Duuves Mixed Music biedt hiervoor voldoende uitdagingen. Het is fijn om deel uit te mogen maken van een club vrijwilligers die muziek een warm hart toedragen en regelmatig iets moois willen organiseren." 

Ron

Richard"Muziek luisteren is een genot maar muziek maken is nog mooier. Helaas ben ik tot nu toe niet verder gekomen dan de nodige lessen op een drumstel. Het is natuurlijk fantastisch om op een podium te mogen optreden, laat dat nou een droom van mij zijn. Dromen zijn er om na te jagen maar de realiteit zegt mij dat dit waarschijnlijk niet zal gebeuren. In mijn jonge jaren heb ik al de nodige ervaring opgedaan met het organiseren van kleinschalige muziekfestivals. Als vrijwilliger van een jeugd sociëteit heb ik in de jaren 80 de nodige Nederlandse bands langs zien komen. Nu ik weer meer vrije tijd heb, ga ik mij graag inzetten voor Duuves Mixed Music. Met z'n allen mooie evenementen organiseren voor de gemeenschap in Duiven, Groessen en Loo. Muziek verbroedert en verbindt de mensen."

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

ACDENederlandBV.JPGCafé_de_Beloning.JPGLMBJansenDuivenBV.JPGRD_Business-logo_fc.jpgPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGtendonkelaar.pngPeetersTrainingen.JPGEurope_Seals_Logo_4.jpg
Kopie_AdviesKring_voor_hypotheken_logo_adres_2021.jpglogo-Heilbron-Makelaardij-restyling-2020-liggend-fc.jpgkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpgScopInDuiven.jpgWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngBBA_techniek_-_Duiven.jpgVan_der_Toorn_-_Duiven_.pngFlexFirst.pngProntoPrint.jpgWeijers_Verhuur.JPGMKB_Duiven.JPGRossVideoGeluid.jpgDeOgtent.JPGSPCD.pngMuvision_-_Duiven.jpgbrilliant-group_logo-kleur.pngAutobedrijf_Marc_Reesing_-_Duiven.pngvitro_finance.jpgCafé_bij_de_Buren.jpghendriks_sporthorses.pngAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpg
Top