Skip to main content

Duiven Post 25/04/2019

Blues eerste liveoptreden van Duuves Mixed Music

Stichting Duuves Mixed Music organiseert dit jaar meerdere muziekevenementen op het Remigiusplein in Duiven. De aftrap wordt zondagmiddag 28 april verzorgt door Bex Marshall en the Bluesbreakers. Het optreden start om 15.00 uur plaats op het terras van Brasserie Een Mooie Dag en Café bij de Buren. Dit optreden is gratis toegankelijk.

Bex Marshall komt uit Londen en won twee awards voor beste bluesartiest en beste CD in 2013. Ze tourde de afgelopen jaren door Engeland, Amerika, Spanje, Rusland, Australië, Cyprus en Brazilië.

Haar CD House of Mercy werd in eigen beheer uitgebracht en kreeg vele positieve recensies in binnen- en buitenland.

Bex heeft een bijzondere stem en wordt regelmatig vergeleken met Bonnie Raitt en Janis Joplin. Haar unieke gitaarspel is een combinatie van blues, rock, ragtime en rootsmusic en dat geeft de Engelse haar eigen geluid.

Bex Marshall groeide op met de blues, in familiekringen maakte ze al jong kennis met muziek en haar fascinatie voor muziek en haar drang om te reizen vormen een perfecte combinatie voor een leven "On The Road". Bex wordt tijdens dit optreden begeleid door the Bluesbreakers. Zij zijn de 'huis bluesband' van Stichting Duuves Mixed Music.

Bex Marshall
Bex Marshall komt uit Londen en won twee awards voor beste bluesartiest en beste CD in 2013. Zondag 28 april vanaf 15.00 uur treed ze op in Duiven op het Remigiusplein.