Ook voor 2022 heeft Duuves Mixed Music weer een mooi programma in elkaar gezet. DMM heeft als doel voor ogen om diverse (muziek)evenementen te organiseren in Duiven en omgeving die het liefst gratis bezocht kunnen worden en waar voor ieder wat wils is. Ons jaarlijks terugkerend Bluesfestival is er daar een van.
 
Uiteraard valt of staat het één en ander met de inbreng van onze sponsoren. Sponsoren die in deze unieke evenementen een gelegenheid zien hun naamsbekendheid te vergroten of gewoon Duuves Mixed Music een warm hart toe dragen.
 
Wij bedanken 𝐏𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐌𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐒𝐜𝐨𝐩𝐢𝐧 𝐁𝐚𝐫𝐜𝐨𝐝𝐞 & 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐬𝐭𝐢𝐞𝐤 dan ook van harte voor zijn bijdrage!
 
Wil jij ons ook steunen, dan kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Voor meer info: www.duuvesmixedmusic.nl

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

PeetersTrainingen.JPGCafé_de_Beloning.JPGRD_Business-logo_fc.jpgEurope_Seals_Logo_4.jpgACDENederlandBV.JPGPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGLMBJansenDuivenBV.JPGtendonkelaar.png
vitro_kleding_klein.jpgRossVideoGeluid.jpgkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpgFlexFirst.pngMuvision_-_Duiven.jpgHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpgBBA_techniek_-_Duiven.jpgWeijers_Verhuur.JPGScopInDuiven.jpglogo-Heilbron-Makelaardij-restyling-2020-liggend-fc.jpgWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngProntoPrint.jpgSPCD.pngCafé_bij_de_Buren.jpgMKB_Duiven.JPGKopie_AdviesKring_voor_hypotheken_logo_adres_2021.jpgbrilliant-group_logo-kleur.pngVan_der_Toorn_-_Duiven_.pnghendriks_sporthorses.pngDeOgtent.JPGAutobedrijf_Marc_Reesing_-_Duiven.png
Top