Ook voor 2022 heeft Duuves Mixed Music weer een mooi programma in elkaar gezet. DMM heeft als doel voor ogen om diverse (muziek)evenementen te organiseren in Duiven en omgeving die het liefst gratis bezocht kunnen worden en waar voor ieder wat wils is. Ons jaarlijks terugkerend Bluesfestival is er daar een van.
 
Uiteraard valt of staat het één en ander met de inbreng van onze sponsoren. Sponsoren die in deze unieke evenementen een gelegenheid zien hun naamsbekendheid te vergroten of gewoon Duuves Mixed Music een warm hart toe dragen.
 
Wij bedanken 𝗟𝗶𝗻𝗱𝗮 𝗲𝗻 𝗚𝗲𝗿𝗮𝗿𝗱 𝗕𝗿𝗮𝗻𝗱𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗠𝘂𝘃𝗶𝘀𝗶𝗼𝗻 𝗕𝗲𝗵𝗲𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝗠𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗲𝗱𝗶𝗮 dan ook van harte voor hun bijdrage!
 
Wil jij ons ook steunen, dan kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Voor meer info: www.duuvesmixedmusic.nl

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

PersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGtendonkelaar.pngCafé_de_Beloning.JPGEurope_Seals_Logo_4.jpgACDENederlandBV.JPGRD_Business-logo_fc.jpg
FlexFirst.pngbrilliant-group_logo-kleur.pngWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngScopInDuiven.jpgSPCD.pngMKB_Duiven.JPGAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpgRossVideoGeluid.jpghendriks_sporthorses.pngCafé_bij_de_Buren.jpgDeOgtent.JPGWeijers_Verhuur.JPGkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpgProntoPrint.jpg
Top