De Coronas komen naar Duiven !!

DUIVEN - Op zaterdag 19 oktober 2019 komen ze naar De Ogtent, Remigiusplein in Duiven. Aanvang 20.00 uur.

De Coronas één van de populairste Live Bands van Nederland.
Bekend van hun nationale en internationale optredens.

Aanwezig geweest bij De Wereld draait door. Opgetreden tijdens drie Olympische Spelen (Turijn, Peking en Vancouver) in het Holland Heineken Huis voor de Nederlandse Olympische atleten.
Op bezoek bij Edwin Evers en in het Glazen Huis. Vorig jaar nog voor een massa publiek op het Plein in Zevenaar tijdens 5 mei.

Tickets voor het optreden van de Coronas in de Ogtent Duiven zijn te koop in de voorverkoop bij Café Bij de Buren en bij Brasserie Een Mooie Dag, beide aan het Remigiusplein in Duiven.
Prijs van de tickets in de voorverkoop € 10,-
Prijs van de tickets aan de kassa op 19 oktober € 12,50

Voorverkoopadressen:

Café Bij de Buren                       Remigiusplein Duiven
Brasserie Een Mooie Dag           Remigiusplein Duiven

WEES ER SNEL BIJ, WANT ER ZIJN SLECHTS 1100 TICKETS BESCHIKBAAR !!

De Coronas zijn een interactieve Stand Up Popband voor elk publiek. Zij betrekken het publiek in hun show en in hun nummers. Het Publiek bepaalt de muziek. De Coronas hebben een repertoire van zo'n 5.000 nummers. Bijna niet te bevatten en toch waar. Een vleugje Cabaret en steeds weer nieuwe verrassingen kenmerken hun optredens. Vanaf het Coronabalkon kunnen de muzikale wensen worden aangevraagd via live telefoongesprekken !!

Tot 19 oktober 2019 bij de Coronas in Duiven.

De toegang tot het optreden van de Coronas is uiteraard gratis voor de Vrienden van de Stichting Duuves Mixed Music.
Wilt u voor €50 per jaar lid worden en alle concerten gratis bekijken, ga dan naar:
www.duuvesmixedmusic.nl

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

Café_de_Beloning.JPGACDENederlandBV.JPGLMBJansenDuivenBV.JPGEurope_Seals_Logo_4.jpgPeetersTrainingen.JPGtendonkelaar.pngRD_Business-logo_fc.jpgPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPG
BBA_techniek_-_Duiven.jpgVan_der_Toorn_-_Duiven_.pngvitro_kleding_klein.jpgMKB_Duiven.JPGkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpgHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpgScopInDuiven.jpgWeijers_Verhuur.JPGhendriks_sporthorses.pngWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngbrilliant-group_logo-kleur.pngMuvision_-_Duiven.jpgRossVideoGeluid.jpgAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngKopie_AdviesKring_voor_hypotheken_logo_adres_2021.jpgDeOgtent.JPGCafé_bij_de_Buren.jpgProntoPrint.jpgFlexFirst.pngSPCD.pngAutobedrijf_Marc_Reesing_-_Duiven.pnglogo-Heilbron-Makelaardij-restyling-2020-liggend-fc.jpg
Top