Regen slechts ten dele spelbreker

Met buitenevenementen loop je een risico, zelfs midden in de zomer. Dat weet elke organisator. De Stichting Duuves Mixed Music had in het weekend van 17 en 18 augustus een keer géén geluk. Het regende af en toe behoorlijk.

Toch werd het Jazz & Bluesfestival op het Remigiusplein een succes. Organisator Ben Aarntzen heeft op zondagavond, na een vermoeiend weekend, nauwelijks iets aan enthousiasme ingeboet. "Die regen? Ach, kan gebeuren. We laten ons er echt niet door uit het veld slaan. Als je ziet hoeveel mensen er ondanks het slechte weer toch zijn gekomen, echt geweldig! Ik moest net nog denken: stel dat het prachtig weer was geweest. Dan was het waarschijnlijk 'niet normaal druk' geweest. Dat moet dan volgend jaar maar."

Voorzorgsmaatregelen

De Stichting Duuves Mixed Music had wel voorzorgsmaatregelen genomen. Niet alleen was het podium overkapt, er was ook een uit de kluiten gewassen tent neergezet op het plein. Die bewees goede diensten, vooral op de momenten dat het weer eens met bakken uit de lucht kwam.

Artikel Duiven Post 22 augustus 2019
Optreden van Julian Sas. (Foto: René Nijhuis)

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

tendonkelaar.pngPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGACDENederlandBV.JPGRD_Business-logo_fc.jpgCafé_de_Beloning.JPGEurope_Seals_Logo_4.jpg
Administratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngMKB_Duiven.JPGScopInDuiven.jpgHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpgSPCD.pngCafé_bij_de_Buren.jpgWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngWeijers_Verhuur.JPGRossVideoGeluid.jpgProntoPrint.jpgFlexFirst.pngkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpghendriks_sporthorses.pngDeOgtent.JPGbrilliant-group_logo-kleur.png
Top