Ook voor 2022 heeft Duuves Mixed Music weer een mooi programma in elkaar gezet. DMM heeft als doel voor ogen om diverse (muziek)evenementen te organiseren in Duiven en omgeving die het liefst gratis bezocht kunnen worden en waar voor ieder wat wils is. Ons jaarlijks terugkerend Bluesfestival is er daar een van.

Uiteraard valt of staat het één en ander met de inbreng van onze sponsoren. Sponsoren die in deze unieke evenementen een gelegenheid zien hun naamsbekendheid te vergroten of gewoon Duuves Mixed Music een warm hart toe dragen.

Wij bedanken Bert Jansen, hypotheekadviseur van Advies Kring en medeorganisator van de blues avonden in Westervoort dan ook van harte voor zijn bijdrage!
Advies Kring is overgenomen door Insurable B.V. en wij hopen van harte dat zij vanaf volgend jaar dit ook gaan sponsoren.

Wil jij ons ook steunen, dan kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info: www.duuvesmixedmusic.nl

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

tendonkelaar.pngEurope_Seals_Logo_4.jpgACDENederlandBV.JPGPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGRD_Business-logo_fc.jpgCafé_de_Beloning.JPG
Café_bij_de_Buren.jpgMKB_Duiven.JPGProntoPrint.jpgRossVideoGeluid.jpghendriks_sporthorses.pngSPCD.pngFlexFirst.pngbrilliant-group_logo-kleur.pngAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngWeijers_Verhuur.JPGkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpgDeOgtent.JPGWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngScopInDuiven.jpgHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpg
Top