Ook voor 2022 heeft Duuves Mixed Music weer een mooi programma in elkaar gezet. DMM heeft als doel voor ogen om diverse (muziek)evenementen te organiseren in Duiven en omgeving die het liefst gratis bezocht kunnen worden en waar voor ieder wat wils is. Ons jaarlijks terugkerend Bluesfestival is er daar een van.

Uiteraard valt of staat het één en ander met de inbreng van onze sponsoren. Sponsoren die in deze unieke evenementen een gelegenheid zien hun naamsbekendheid te vergroten of gewoon Duuves Mixed Music een warm hart toe dragen.

Namens Belastingadviesbureau Elsinga B.V. heeft Hendrik Elsinga de bestaande sponsorovereenkomst verlengd. Met zijn bijdrage is het voor DMM financieel mogelijk om Elsa Jean Mc Taggart in 2023 opnieuw te contracteren. Wij bedanken Belastingadviesbureau Elsinga B.V. dan ook van harte voor zijn bijdrage!

Wil jij ons ook steunen, dan kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info: www.duuvesmixedmusic.nl

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

LMBJansenDuivenBV.JPGPeetersTrainingen.JPGEurope_Seals_Logo_4.jpgtendonkelaar.pngCafé_de_Beloning.JPGRD_Business-logo_fc.jpgACDENederlandBV.JPGPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPG
FlexFirst.pngAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpgbrilliant-group_logo-kleur.pngWeijers_Verhuur.JPGvitro_kleding_klein.jpgVan_der_Toorn_-_Duiven_.pngSPCD.pngMKB_Duiven.JPGScopInDuiven.jpgWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngAutobedrijf_Marc_Reesing_-_Duiven.pngMuvision_-_Duiven.jpghendriks_sporthorses.pngRossVideoGeluid.jpgCafé_bij_de_Buren.jpgProntoPrint.jpgBBA_techniek_-_Duiven.jpglogo-Heilbron-Makelaardij-restyling-2020-liggend-fc.jpgkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpgDeOgtent.JPGKopie_AdviesKring_voor_hypotheken_logo_adres_2021.jpg
Top