Ook voor 2022 heeft Duuves Mixed Music weer een mooi programma in elkaar gezet. DMM heeft als doel voor ogen om diverse (muziek)evenementen te organiseren in Duiven en omgeving die het liefst gratis bezocht kunnen worden en waar voor ieder wat wils is. Ons jaarlijks terugkerend Bluesfestival is er daar een van.
 
Uiteraard valt of staat het één en ander met de inbreng van onze sponsoren. Sponsoren die in deze unieke evenementen een gelegenheid zien hun naamsbekendheid te vergroten of gewoon Duuves Mixed Music een warm hart toe dragen.
 
Wij bedanken 𝗚𝗲𝗿𝘁 𝗝𝗮𝗻 𝗞𝗼𝗼𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮 𝘃𝗮𝗻 𝗕𝗕𝗔 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸 dan ook van harte voor zijn bijdrage!
 
Wil jij ons ook steunen, dan kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Voor meer info: www.duuvesmixedmusic.nl
 
 

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

Europe_Seals_Logo_4.jpgACDENederlandBV.JPGRD_Business-logo_fc.jpgLMBJansenDuivenBV.JPGCafé_de_Beloning.JPGPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGtendonkelaar.pngPeetersTrainingen.JPG
Café_bij_de_Buren.jpgRossVideoGeluid.jpgBBA_techniek_-_Duiven.jpgWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngbrilliant-group_logo-kleur.pngWeijers_Verhuur.JPGlogo-Heilbron-Makelaardij-restyling-2020-liggend-fc.jpgFlexFirst.pngvitro_kleding_klein.jpgDeOgtent.JPGhendriks_sporthorses.pngkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpgMKB_Duiven.JPGKopie_AdviesKring_voor_hypotheken_logo_adres_2021.jpgMuvision_-_Duiven.jpgVan_der_Toorn_-_Duiven_.pngHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpgSPCD.pngScopInDuiven.jpgProntoPrint.jpgAutobedrijf_Marc_Reesing_-_Duiven.png
Top