Zondagmiddag 17 april 2022 presenteert Stichting Duuves Mixed Music in samenwerking met Hope Music de akoestische band Wanted.

Na twee seizoenen van annuleringen door covid19 is het nu weer tijd om van start te gaan met de maandelijkse zondagmiddagconcerten in het Horsterpark.

Deze band bestaat uit muzikanten afkomstig uit verschillende bands. De basis wordt gevormd door de prachtige samenzang van de twee zangeressen, en deze wordt aangevuld met de stemmen van de ervaren gitaristen tot een 4-stemmig samenzang.

De band bestaat inmiddels al meer dan 6 jaar. Zij brengen nummers uit de jaren ’70 tot de meer moderne nummers, allemaal in een akoestisch jasje gestoken.

Dit alles, en natuurlijk het plezier in het muziek maken, maakt Wanted een gewilde band.

Het concert is van 14:00 uur tot ongeveer 16:00 uur. Toegang is gratis. En de locatie is als vanouds het theepaviljoen in het Horsterpark. Horsterparklaan 4 te Duiven.

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

RD_Business-logo_fc.jpgLMBJansenDuivenBV.JPGEurope_Seals_Logo_4.jpgPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGACDENederlandBV.JPGtendonkelaar.pngCafé_de_Beloning.JPGPeetersTrainingen.JPG
Café_bij_de_Buren.jpghendriks_sporthorses.pngWeijers_Verhuur.JPGMKB_Duiven.JPGVan_der_Toorn_-_Duiven_.pngKopie_AdviesKring_voor_hypotheken_logo_adres_2021.jpgvitro_finance.jpglogo-Heilbron-Makelaardij-restyling-2020-liggend-fc.jpgFlexFirst.pngbrilliant-group_logo-kleur.pngAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngScopInDuiven.jpgSPCD.pngHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpgAutobedrijf_Marc_Reesing_-_Duiven.pngMuvision_-_Duiven.jpgBBA_techniek_-_Duiven.jpgDeOgtent.JPGWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngProntoPrint.jpgkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpgRossVideoGeluid.jpg
Top