Johnny Cash zijn muziek(Boys Named Sue) en leven(film).

Vrijdagavond 20 Mei 2022 staat in het teken van  de muziek en het leven van Johnny Cash.

Om 19.00 uur draait de film Walk the Line bij Filmhuis Bij Bert * Entree € 4,-
Om 21.00 uur begint het concert van Tributeband BOYS NAMED SUE  * Entree € 10,-
Combiticket € 12,50

Voor deze avond is reserveren verplicht. VOL=VOL!
U kunt de kaarten reserveren via onze website: www.deogtent.nl - zie kaartverkoop -
kies film, concert of combiticket! De bevestigingsmail is tevens uw entreebewijs!

Stichting Duuves Mixed Music presenteert in samenwerking met Cul’s filmhuis Bij Bert het levensverhaal van Johnny Cash in de film Walk the Line en combineert dit met de muziek van de bekende Johnny Cash Tributeband Boys Named Sue. Deze combinatie van film en de songs van Cash is voor de liefhebbers van dit genre een must om mee te beleven. 


Walk the Line is een film uit 2005, over het leven van de Amerikaanse zanger Johnny Cash en zijn huwelijk met June Carter Cash, gespeeld door respectievelijk Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon. De film is gebaseerd op de verschillende (auto)biografieën zoals Man in Black en Cash: The Autobiography van Patrick Carr.

In de film zien we Johnny Cash Junes liefde terugwinnen evenals het respect van zijn vader die hem de dood van zijn broertje verwijt. Het muzikanten​ ​bestaan wordt in deze film van zijn romantiek en glamour ontdaan.

De film begint met Cash' bekende concert in Folsom Prison, en vertelt van hieruit via flashbacks hoe zijn leven verliep. Zo luisterde Cash als jongen al op zijn radio naar June Carter, en werd hij beïnvloed door de tragische dood van zijn oudere broer. 

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

Europe_Seals_Logo_4.jpgPeetersTrainingen.JPGCafé_de_Beloning.JPGRD_Business-logo_fc.jpgLMBJansenDuivenBV.JPGPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGtendonkelaar.pngACDENederlandBV.JPG
DeOgtent.JPGMuvision_-_Duiven.jpgAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpgCafé_bij_de_Buren.jpgSPCD.pngkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpglogo-Heilbron-Makelaardij-restyling-2020-liggend-fc.jpgAutobedrijf_Marc_Reesing_-_Duiven.pngVan_der_Toorn_-_Duiven_.pngKopie_AdviesKring_voor_hypotheken_logo_adres_2021.jpgRossVideoGeluid.jpghendriks_sporthorses.pngWeijers_Verhuur.JPGbrilliant-group_logo-kleur.pngMKB_Duiven.JPGProntoPrint.jpgWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngFlexFirst.pngvitro_kleding_klein.jpgBBA_techniek_-_Duiven.jpgScopInDuiven.jpg
Top