Johnny Cash zijn muziek(Boys Named Sue) en leven(film).

Vrijdagavond 20 Mei 2022 staat in het teken van  de muziek en het leven van Johnny Cash.

Om 19.00 uur draait de film Walk the Line bij Filmhuis Bij Bert * Entree € 4,-
Om 21.00 uur begint het concert van Tributeband BOYS NAMED SUE  * Entree € 10,-
Combiticket € 12,50

Voor deze avond is reserveren verplicht. VOL=VOL!
U kunt de kaarten reserveren via onze website: www.deogtent.nl - zie kaartverkoop -
kies film, concert of combiticket! De bevestigingsmail is tevens uw entreebewijs!

Stichting Duuves Mixed Music presenteert in samenwerking met Cul’s filmhuis Bij Bert het levensverhaal van Johnny Cash in de film Walk the Line en combineert dit met de muziek van de bekende Johnny Cash Tributeband Boys Named Sue. Deze combinatie van film en de songs van Cash is voor de liefhebbers van dit genre een must om mee te beleven. 


Boys Named Sue

We don’t copy Johnny Cash, we pay tribute to the Man in Black and play his music.

Boys named Sue is dé Johnny Cash band

Everybody loves Cash. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na.

Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden.

Deze heren, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. Ze bestaan sinds 2001 en zijn daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash.

Ze laten alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash.

Herleef de bepalende rock, gospel en country van onze gezamenlijke held, want: everybody loves Cash.

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

PeetersTrainingen.JPGPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGEurope_Seals_Logo_4.jpgLMBJansenDuivenBV.JPGCafé_de_Beloning.JPGRD_Business-logo_fc.jpgACDENederlandBV.JPGtendonkelaar.png
Kopie_AdviesKring_voor_hypotheken_logo_adres_2021.jpgDeOgtent.JPGAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngvitro_kleding_klein.jpgkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpgFlexFirst.pngSPCD.pngWalraven_Webwerk_-_Duiven.pnglogo-Heilbron-Makelaardij-restyling-2020-liggend-fc.jpgVan_der_Toorn_-_Duiven_.pngScopInDuiven.jpgbrilliant-group_logo-kleur.pngHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpgBBA_techniek_-_Duiven.jpgRossVideoGeluid.jpgMuvision_-_Duiven.jpgProntoPrint.jpgMKB_Duiven.JPGCafé_bij_de_Buren.jpghendriks_sporthorses.pngAutobedrijf_Marc_Reesing_-_Duiven.pngWeijers_Verhuur.JPG
Top