De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Met als belangrijkste belofte: bij elke gespeelde song gebeurt er weer iets verassends.

Tickets

Voorverkoop              € 10,-
Verkoop aan de deur € 12,50

Nu verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:
Brasserie Een Mooie Dag
Café bij de Buren

De Coronas Interactieve Stand-up Pop voor elk publiek

Vanuit het Rijksmuseum zijn een aantal verdachte lieden ontsnapt uit het wereldberoemde schilderij De Nachtwacht. Volgens Interpol gaat het hier om de muzikanten van de interactieve muziektheatergroep de Coronas. Wees op uw hoede, want ze zijn beslist niet schietgevaarlijk maar hebben wel een ernstig hallucinerende werking op het publiek. Ze zeven multi-talenten spelen namelijk alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas: 
Het publiek bepaalt de muziek waarmee verder verdenkingen ontzenuwd worden.

Stand-up Pop

De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Met als belangrijkste belofte: bij elke gespeelde song gebeurt er weer iets verassends. Ze dagen het publiek uit om de telefoon op het Coronas balkon op te nemen en via een live telefoongesprekl hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken. Het verzoekje wordt daarna direct gespeeld met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de bandeigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee.
Hiermee tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger plan. Welke andere band heeft er niet alleen 5000 nummers in de vingers en beschikt daarnaast over het vermogen een nummer ook in een andere stijl te spelen al naar gelang de situatie. Al een "The sultans of swing" gehoord als de "The cowboys of tex mex" of "Don't stop me now" in Operastijl. Dat kan allemaal want niet alleen speelt iedereen meerdere instrumenten maar hebben we 3 vocalisten, 1 vocaliste en een blazerssectie.

Muzikale achtergrond

De uniciteit van het Coronas-concept en de daarbij behorende kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven. In 2006 (Torino), 2008 (Peking) en 2010 (Vancouver) huldigen ze iedere dag onze Olympische helden in het Holland Heineken House. Naar aanleiding vanhun optredens daar waren ze te zien en te horen in "De wereld draait door" en "Evers staat op". In 2012 gingen ze andermaal voor goud in London en waren ze te gast bij "Effe Ekdom" en bij "Serious Request" in Enschede. Daarnaast stonden de heren en dame onder andere op Paaspop (2010 en 2013), Festyland, Bevrijdingsfestival Haarlem,Tricolores, Eurosonic Noorderslag, Zand, Park City Live (2011 en 2012) en Live38 XXL (2011 en 2012). In 2011 en in 2012 hadden ze zelfs hun eigen 7-daagse op de 4-daagsefeesten van Nijmegen. Onder regie van Peter Heerschop en Bart Oomen voelen de heren en dame zicht inmiddels ook thuis op het theaterpluche. Na de reprise van "Radio Corona" van begin 2012 stonden ze begin 2013 opnieuw in het theater met "Hitstory". Voorjaar 2013 is er een nieuwe single uitgekomen.

Bandleden

James Ludlam
Geboren en opgegroeid in Engeland in een zeer muzikaal gezin. Stond met zijn vader alop 12-jarige leeftijd op de planken, vooral in de jazzmuziek. Zwierf vanaf zijn 17e over dewereld als pianist/zanger en entertainer en kwam toen terecht bij de Crazy Pianos waar hijdoor de Coronas werd ontdekt. James is een multimuzikale gast. Hij speelt naast piano en zang ook sousafoon, trombone en accordeon.

Rudi Sibma
Begon al op zeer jonge leeftijd met drummen en viel vanaf zijn 12e al regelmatig in bij debekende haagse maar realiseerde zich dat hij zijn muzikale horizon verder wilde verbreden door verder tegaan als pianist/zanger. Bij de Coronas ontwikkelde hij zich weer verder als bassist/zangermaar speelt ook regelmatig keyboards/piano of drums.

John Eijkelhof
Geen onbekende in het Haagse popcircuit. Viel ook regelmatig in bij the Clarks en diverseandere haagse bandjes. En speelde ook regelmatig met de Golden Earring alsgastmuzikant. Bij de Coronas speelt John gitaar en zingt maar speelt ook nietonverdienstelijk bas en drums.

Harold Mingels
Oprichter en samen met zijn vrouw bedenker van het Coronas concept. Heeft een rijk muzikaal verleden als saxofonist bij o.a. Volumia, Rowen Heze, Henk Wesbroek, Crazy Piano's en..... de Coronas. Maakt ook muziek voor diverse tv-programma's en werkte als creatief bij een aantal gerenommeerde reclamebureaus. Ook hij is multi-instrumentaal.Hij speelt sax/mondharmonica/piano en basgitaar.

Danny Ten Have
Medeoprichter van de Coronas. Speelde jaren bij de Crazy Piano's en is vanaf het eerste uur de onstopbare nooit uitvallende motor van de Coronas.

Eva van der Zanden
Het enige vrouwelijke bandlid. Zij voegt in de zang de vrouwlijke finesse toe en "bedient" ons balkon. Al eerder op jonge leeftijd ontdekt door Rowwen Heze waarmee ze langs alle theaters in Nederland tourde. Werkte ook bij Buro Pinkpop en is ook verantwoordelijk voorde Social Media en Marketing binnen de band.

Erik van Oppen
Begenadigd trompettist en geluidsman. Was samen met Harold Mingels de blazerssectievan Volumia! Na Volumia! ontwikkelde hij zich tot een geluidstechnicus voor de studio enlive optredens. Doet dus naast trompetteren ook het geluid bij de Coronas.

Duuves Mixed Music wordt ondersteund door

ACDENederlandBV.JPGLMBJansenDuivenBV.JPGEurope_Seals_Logo_4.jpgRD_Business-logo_fc.jpgBrasserieEenMooieDagVOF.JPGPeetersTrainingen.JPGPersoneelDirektPayrollServicesBV.JPGtendonkelaar.png
FlexFirst.pngCafé_de_Beloning.JPGScopInDuiven.jpgWeijers_Verhuur.JPGvitro_finance.jpgRossVideoGeluid.jpglogo-Heilbron-Makelaardij-restyling-2020-liggend-fc.jpgKopie_AdviesKring_voor_hypotheken_logo_adres_2021.jpgBBA_techniek_-_Duiven.jpgVan_der_Toorn_-_Duiven_.pngProntoPrint.jpgHermsen_Vastgoedontwikkeling_-_Groessen_002.jpgAutobedrijf_Marc_Reesing_-_Duiven.pngAdministratie_en_Belastingadviesburo_H_Elsinga_-_Duiven.pngDeOgtent.JPGbrilliant-group_logo-kleur.pngWalraven_Webwerk_-_Duiven.pngCafé_bij_de_Buren.jpghendriks_sporthorses.pngkaastobbe-logo_geel_30px_jpg.jpgMuvision_-_Duiven.jpgMKB_Duiven.JPGSPCD.png
Top